Drita Switch XBee

PrintFriendly and PDF

Përmbajtje

  1. Paraqitje
  2. Mblidhen pjesët
  3. Përgatitja Radio kaloni dritë-së
  4. Ndërtimi qark Lehta Switch
  5. Mblidhen Switch Lehta
  6. Përgatitja Radio The Simple marrësit
  7. Breadboard Marrësin
  8. Përdorin atë!
  9. More Info

Paraqitje

XBee Drita Switch është një kaloni pa tel mur që mund të kontrollojë llambat, Tifozët, motore ose robot tuaj shtëpi. Ky projekt mund të shërbejë si një model për pothuajse çdo pajisje input dixhitale ju do të donte për të ndërtuar. Ju mund të zëvendësojnë çdo numër të inputeve dixhitale, si një mat presion, kontakte magnetike apo edhe një kaloni butë bërë nga pëlhurë përçueshëm në vendin e vet. Në qoftë se ajo shkon në dhe jashtë, tani ju mund të bëni atë pa tel!

Komentet janë të mbyllura.